Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η δική σας φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ραφήνας-Πικερμίου

Αγαπητοί συμπολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου ...

Η προεκλογική περίοδος πέρασε, οι εκλογές ειναι πλέον παρελθόν... και το αποτέλεσμα ήταν ηχηρό.

Αποφασίσατε (στην πλειοψηφία σας) να εμπιστευθείτε την διοικηση της πόλης μας στα στελέχη του συνδυασμού της "Δημοτικής Αλλαγής Ραφήνας - Πικερμίου" και τον Γιώργο Χριστόπουλο.

Οι τόνοι σιγά - σιγά πέφτουν και ήρθε η ώρα ΟΛΩΝ μας να αγωνιστούμε και να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ για ένα σκοπό. Το καλό της πόλης μας!

Νικητές και Ηττημένοι θα προχωρήσουμε ΜΑΖΙ! Οι καιροί ειναι δύσκολοι και το βάρος της οικονομικής ύφεσης δυσκολέυει την καθημερινή ζωή μας. Μέσα σε αυτό το κλίμα της ανασφάλειας και αβεβαιότητας καλούμαστε να δώσουμε λύσεις σε θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα μας .

Όλο αυτον το καιρό της προεκλογικής περιόδου συνάντησα νέους συμπολίτες που αγωνιούσαν για την εξέλιξη και ανάπτυξη της πόλης , επιθυμόντας να υπάρξει μια νέα προσέγγιση, πιο αποτελεσματική στα προβλήματα.

Αυτη την νέα προσέγγιση ερχομαι να πρεσβέυσω ως νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και σας ευχαριστώ απο την καρδιά μου, που μου δώσατε την δυνατότητα αυτή.

Σας διαβεβαιώ οτι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και υπέυθυνος των δεσμέυσεων του συνδυασμού μας για την βελτίωση της διαβίωσης μας σε αυτόν το όμορφο τόπο.

Καμία ιδέα προς αυτή την κατέυθυνση αυτή δεν θα πάει χαμένη, απο όπου και άν προέρχεται και υπόσχομαι να γίνει πράξη.

Γι αυτό το προσκλητήριο ειναι ανοικτό, σε όλους τους "ενεργούς" νέους συμπολίτες με όρεξη και μεράκι, να συμμετάσχουν στις νέες δομές και επιτροπές διαβούλευσης και να βοηθήσουν σε αυτή την κατέυθυνση!

Απο την πρωτοχρονιά κατι αλλάζει ... Οι νέοι βγαίνουμε μπροστά ... Γιατί οταν κατι δεν σου αρέσει ... Το αλλάζεις απο μέσα!

Παναγιώτης Σπανόπουλος
Τοπογράφος Μηχανικός
Νέος Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας