Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Μια υπέροχη Αθλητική βραδιά με λάμψη … πολλών Αστέρων στην πλατεία της Ραφήνας.


Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, η Δημοτική Αρχή της πόλης , Βουλευτές, Πολιτευτές, Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι καθώς Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι πρωταθλητές και Πρωταθλητές Special Olympics τίμησαν με την παρουσία τους την «2η Μεγάλη Επίδειξη Πάλης» του Παλαιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας η οποία συνδιοργανώθηκε με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

















Η Εκδήλωση περιελάμβανε 3 μέρη. Στο πρώτο μέρος ο εκτελών χρέη παρουσιαστή της βραδιάς, πρόεδρος του Συλλόγου και Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Παναγιώτης Σπανόπουλος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους : Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Γιώργο Χριστόπουλο, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Παναγιώτη Στέφο και τα μέλη του Δ.Σ., τους  Βουλευτές Παντελή Ασπραδάκη και  Νίκο Καντερέ, τους Περιφεριακούς Συμβούλους Δήμο Μπαρούτα και Δέσποινα Αφεντούλη, τον Λιμενάρχη Κο Κατσόγιαννο, τον τέως Κοινοτάρχη Κο Ξηντάρα και ως εκλεκτούς προσκεκλημένους την Ολυμπιονίκη Κα Μιρέλα Μανιάνι, τους Διεθνής Καλαθοσφαιριστές και πρωταθλητές Νάσο Γαλακτερό και Γιάννη Γιαννούλη.


Ο  σύντομος πρόλογος του περιελάμβανε τις δραστηριότητες του Συλλόγου, ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία 3 χρόνια στα Ολυμπιακά αθλήματα της Πάλης και της Ρυθμικής Γυμναστικής απασχολώντας στα τμήματα υποδομών του τουλάχιστον 150 παιδιά όλων των ηλικιών με την καθοδήγηση των εξαίρετων προπονητών του, της Ολυμπιονίκης Φανής Ψαθά και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Βασίλη Κολλάρου.
Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και τον Δήμαρχο Κο Γιώργο Χριστόπουλο, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ  Κο Παύλο Μπατάλη, την αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Κα Κατερίνα Παπαδοπούλου καθώς και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας «Φίλιππος Καβουνίδης» Κο Γιάννη Μαγκαφώση για την φιλοξενία που παρέχουν στον Σύλλογο μιας και ο Σύλλογος στεγάζει τις δραστηριότητες του στις αίθουσες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.



























Η συνέχεια ήταν άκρως εντυπωσιακή μιας και στήθηκε στο κέντρο της πλατείας μια παλαίστρα ολυμπιακών διαστάσεων και θέση σε αυτή πήραν αρχικά οι «Γίγαντες» του παιδικού τμήματος Πάλης, αγόρια και κορίτσια 4 έως 6 ετών οι οποίοι παρουσιάστηκαν στο κοινό που τους αποθέωσε και στην συνέχεια οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Βαγγέλης Ζαμπράκας, Κώστας Βουρδάνος, Σάββας Αποστόλου, οι πρωταθλητές Κώσταντίνος Κολλάρος, Παναγιώτης και Αλέξανδρος Μαρκουτσάς,  Φίλιππος και Παναγιώτης Δεμιρκιάν, Αποστόλης  και Μανώλης Κάψαλος, Πάυλος Χατσατούροφ, Φίλιππος Γκιντάν, Γιώργος Καφετζής, Νίκος καραγιαννίδης, Νίκος και Αλέξανδρος Ρουσόδημος ,Φώτης Παπαδάκης καθώς και τον αθλητή με ειδικές δεξιότητες (κωφάλαλο) Αλέξανδρο Παπαδάτο . Οι αθλητές βρίσκονταν υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Συλλόγου Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων Νίκου Αποστόλου, ενός ανθρώπου που «γεννά» πρωταθλητές τα τελευταία 25 χρόνια.

Όλοι οι αθλητές κέρδισαν το κοινό με τις εντυπωσιακές λαβές τους, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα. Το αγωνιστικό σκέλος της βραδιάς έκλεισε με εκπληκτικές μάχες μεταξύ των πρωταθλητών αλλά την παράσταση έκλεψε η μάχη μεταξύ του προπονητή Βασίλη Κολλάρου και του μαθητή του 5 ετών, ο οποίος του κατάφερε εντυπωσιακές λαβές !!

Το Δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε βραβεύσεις, από τον Δήμαρχο Γιώργο Χριστόπουλο, τον πρόεδρο του Δ.Σ Παναγιώτη Στέφο, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Παύλο Μπατάλη και τον πρόεδρο του Συλλόγου και Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Σπανόπουλο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Σωτήρη Ξηρόκωστα και Παναγιώτη Κουζή  προς τους επίσημους προσκεκλημένους της Βραδιάς , την Ολυμπιονίκη Μιρέλλα Μανιάνι, τους Διεθνής Καλαθοσφαιριστές Νάσο Γαλακτερό και Γιάννη Γιαννούλη, τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Νίκο Αποστόλου και Ιωάννη Ταμπουνίδη, τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Βαγγέλη ΖαμπράκαΚων/νο Βουρδάνο , Σάββα Αποστόλου και τον αθλητή με ειδικές δεξιότητες Αλέξανδρο Παπαδάτο.

























































Τέλος η βραδιά έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο μιας και το κοινό της Ραφήνας έδωσε το πιο ζεστό χειροκρότημα του στην συμπολίτισσα μας Παρασκευή Μπεκιαρίδου η οποία κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics 2011 και τιμήθηκε όπως και οι προπονητές – συνοδοί της από τον Δήμαρχο Κο Χριστόπουλο.


Ευχή όλων η Ραφήνα και το Πικέρμι να  καμαρώσει στο μέλλον και άλλους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές και να «γκρεμίσουν τα τείχη» της πόλης μας.



















Οι προπονήσεις των τμημάτων της Πάλης και της Ρυθμικής καθώς και Aerobic Γυναικών του Παλαιστικού Συλλόγου θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις αίθουσες των Δημοτικών παιδικών Σταθμών στις Οδούς Σάπαρη και Δημοκρατίας και οι Εγγραφές θα γίνουν την Τρίτη 6/9 και την Πέμπτη 8/9 και στις ώρες 18:00 με 21:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας     6942070581