Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ένας χρόνος Πάλης ....κατα των καθημερινών προβλημάτων της πόλης

Αγαπητοί μου συνΔημότες σε λίγες μέρες η νέα Διοίκηση του διευρυμένου Δήμου μας, Ραφήνας -Πικερμίου θα κλείσει εναν χρόνο αγώνα κατά των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη μας. Φυσικά δεν υπήρξε χρόνος προσαρμογής μιας και τα τρέχοντα "θέματα" του Καλλικράτη ζητούσαν ΑΜΕΣΗ λύση και κινήσεις ουσιαστικές.

Μέσα απο αυτο εδώ το βήμα, ζήτησα αρκετές φορές τις επισημάνσεις ... τα παράπονα ... την βοήθεια σας για να μπορέσουμε να δώσουμε στον τόπο μας το πρόσωπο και τις λειτουργίες που μας αξίζουν. Κάποιοι ανταποκριθήκατε.
Στο πλαίσιο αυτό,  απο εδώ και στο εξής, θα σας ενημερώνω για τη ημερήσια διάταξη των Δημοτικών μας Συμβουλίων, ετσι ωστε να γνωρίζετε εγκαιρα τα θέματα που θα συζητηθούν και έτσι να μπορώ να μεταβιβάσω στο σώμα, τις δικές σας αγωνίες και παρεμβάσεις.

Ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε οι νέοι άνθρωποι να πάρουμε την κατάσταση στα χερια μας.

Πάνος Σπανόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
Ραφήνας Πικερμίου


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σε συνεδρίαση την  Τρίτη 29 Νοεμβρίου  2011 και ώρα 18.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος   για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα :
  1. Λήψη απόφασης περί   έγκρισης της 138/2011 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την έκθεση κατάστασης εσόδων – εξόδων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου γ΄ τριμήνου 2011.
  2. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη της απόφασης της επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών που αφορά μείωση τελών ύδρευσης από τους χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης της πρώην Κοινότητας Πικερμίου.
  3. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υπ΄αριθμ. 206/2011 απόφασης Δ.Σ Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που αφορά τη σύναψη σύμβασης με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία « Τράπεζα EFG EUROBANK  ERGASIAS     Ανώνυμη Εταιρεία» (περαιτέρω Τράπεζα) για την έκδοση από αυτήν εγγυητικής επιστολής ποσού 34.800,00 € υπέρ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία « ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ » λήξεως την  31-12-2014 με δικαιούχο την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α) Α.Ε και εξουσιοδότηση του Δημάρχου κ. Χριστόπουλου Γεωργίου προς υπογραφή της σχετικής αίτησης/σύμβασης με την ανωτέρω Τράπεζα για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής.
  4. Λήψη απόφασης περί επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ.  « Δ.Ο.Π.Α.Π. » για το έτος 2012 από τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.
  5. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών επιτροπής παραλαβής προμηθειών.
  6. Λήψη απόφασης περί ορισμού επιτροπής παραλαβής προμηθειών, έργων, εργασιών .. άρθρο 67,70 Π.Δ 28/80.
  7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης δαπανών για εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας.
  8. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2011.
  9. Λήψη απόφασης περί αντικατάστασης μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ.
  10. Λήψη απόφασης περί αιτήματος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαιθρίων Αγορών Κρατών – Μελών Ευρωπαϊκής Ένωσης  για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης Αγοράς – Καθορισμός χώρου εγκατάστασης, όρων και προϋποθέσεων διενέργειας, πωλούμενων ειδών καθώς και καθορισμού τελών αυτής.
  11. Λήψη απόφασης περί δωρεάν παραχώρησης της χρήσης του χώρου της Δημοτικής Φιλαρμονικής ως έδρα του πολιτιστικού συλλόγου με την επωνυμία « ΙΔΕΟΤΕΧΝΟ».
  12. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών επιτροπής παραλαβής των υπηρεσιών υποστήριξης και εκπαίδευσης των μηχανογραφικών εφαρμογών πληροφορικής της πρώην Κοινότητας Πικερμίου για το Α΄εξάμηνο του 2011.
  13. Λήψη απόφασης ορισμού μελών εκτιμητικής επιτροπής εκποίησης, ανταλλαγής, αγοράς, εκμίσθωσης Δημοτικών ακινήτων και μίσθωσης ακινήτων από το Δήμο.
  14. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την εκπόνηση προκαταρκτικής μελέτης αξιολόγησης για αξιοποίηση της έκτασης επτά (7) στρεμμάτων του αθλητικού γηπέδου που βρίσκεται σε γειτνίαση με το Δημαρχιακό μέγαρο .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΣΤΕΦΟΣ