Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πολιτική Προστασία και Εθελοντισμός Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου


Αγαπητοί Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
 
για ακόμα μια χρονιά η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας καλωσορίζει τους Εθελοντές του Δήμου μας, με την ευχή να περάσουμε μια αντιπυρική περίοδο χωρίς προβλήματα και δύσκολες καταστάσεις.
Στα πλάισια της οργάνωσης του κινήματος των εθελοντών μας, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις σε Ραφήνα και Πικέρμι με μεγάλο ενδιαφέρον απο τους συλλόγους της πόλης μας αλλα και απο μεμονομένους ενεργούς συμπολίτες δίνοντας μας ενθαρρυντικά στοιχεία για το μέλλον.
Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας το κίνημα του Εθελοντισμού ειναι ο καθοριστικός παράγοντας της προστασίας του περιβάλλοντος μας το οποίο τόσο εχει δοκιμαστεί τον τελευταίο καιρό απο την ανθρώπινη παρέμβαση και τα ακραία φυσικά φαινόμενα.
Η Υπηρεσία μας, προσπαθώντας να καταρτίσει ενα μητρώο ενεργών εθελοντών συμπολιτών μας, σας προσκαλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και φέτος.
Αν είστε Ιατρός, Ψυχολόγος,  Νοσοκόμος, κατέχετε δίπλωμα οδήγησης 3ης Κατηγορίας, είστε εργατοτεχνίτηςχειριστής μηχανημάτων έργων, μάγειρας ή εχετε ελέυθερο χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε για την πυρανίχνευση στα πυροφυλάκεια του Δήμου μας είστε ευπρόσδεκτοι.
Μέσα απο προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης και με γνώμονα πάντα την ασφαλεια των εθελοντών μας, οι αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας θα μεριμνήσουν για την ασφάλεια της πολύπαθης περιοχής μας.

Τα τηλέφωνα οπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ειναι τα εξής:

            2294022222       στο Πυροφυλάκειο Ραφήνας
            2294321001       στο Δημαρχείο Ραφήνας
            210-6039550       στο Δημοτικό Κατάστημα Πικερμίου

αναφέροντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και τα χρονικά διαστήματα - ωράρια που μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.

Ελάτε στην μεγάλη παρέα των Εθελοντών Ραφήνας - Πικερμίου! Σας περιμένουμε ...
 
Με φιλικούς Χαιρετισμούς ....
 
Παναγιώτης Σπανόπουλος
Αντιδήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου