Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ …




Στην δύση αυτής της βραχύβιας θητείας μου των 3,5 ετών στα κοινά της πόλης μας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες – συνοδοιπόρους μου.




  •            Τον Δ/ντή Βασίλη Σπαντούρο, το προσωπικό του Δ.Ο.Π.Α.Π. και τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας, για την εποικοδομητική μας συνεργασία
  • ·         Τον Μάνο Τσαλιαγκό και την Τζωρτζίνα Λεγάκη, την Άρτεμις Ξηντάρα πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου, τον Σταύρο Τσογκανή, Παναγιώτη Φελούρη και τον Ναύαρχο Ε.Α. Κο Ιωάννη Ιωάννου όπως και τους δεκάδες εθελοντές και εργαζόμενους που συνεργάστηκαν μαζί μου στην Δ/νση Πολιτικής Προστασίας .
  • ·         Τους κ.κ, Δ/ντές και Δ/ντριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης , τις γραμματείς μου Νατάσσα Ιακωβάκη, Δέσποινα Μαθιούδη και Ράνια Λώμη για την άψογη συνεργασία μας στα θέματα εκπαίδευσης.
  • ·         Τον Κοσμά Ιωάννου, Δέσποινα, Κική Κουλαξή της Δ.Ε. Πικερμίου για τις άοκνες προσπάθειες τους για την ορθή λειτουργία των ΠΑΝΤΩΝ στην θητεία μου εκεί ως τοπικός Αντιδήμαρχος
  • ·         Την Μαρία Αθανασοπούλου, Έυα Κολοβού, Θοδωρή Βιάδη και Αλεξάνδρα Σκαμάγκα της Τεχνικής Υπηρεσίας για τις κοινές μας προσπάθειες.
  • ·         Την Έλσα Αποστράγγη, για την οργάνωση και άψογη γραμματειακή της υποστήριξη και φυσικά το πάντα υπομονετικό και γλυκό χαμόγελο της.
  • ·         Τον Πρόεδρο Γιώργο Πατούλη και τους συναδέλφους του Δ.Σ. του Σ.Π.Α.Π. για την 3ετή άψογη συνεργασία και αγώνα μας.


Σε αυτό το ταξίδι, δουλέψαμε και πετυχαίναμε καθημερινά μικρά θαύματα… Οι συνάδελφοι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Κάρλος και Κατερίνα Παπαδοπούλου, όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι που συνεργαστήκαμε στις διάφορες επιτροπές, ήταν συντελεστές σε αυτά τα μικρά θαύματα… πάντα με την καθοδήγηση του Δημάρχου μας Γεώργιου Χριστόπουλου.

Κάναμε και λάθη … αλλά «όποιος δουλεύει … κάνει και λάθη…».

Δήμαρχε, φίλε Γιώργο Χριστόπουλε, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου «δίς» και την τοποθέτηση μου στην τιμητική θέση του Αντιδημάρχου.

Καλή Επιτυχία και φυσικά ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη και Ευάγγελο Μπουρνού.

Για την επόμενη πενταετία, παραμένω ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και όπως ανακοίνωσα και στο πρόσφατο παρελθόν … αυστηρός κριτής!

Σας ευχαριστώ από καρδίας!

Παναγιώτης Σπανόπουλος
Τ. Αντιδήμαρχος Δ.Ρ.Π.
Ενεργός Πολίτης