Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Καλό Παράδεισο φίλε Σωτήρη, αγαπημένε μας Κε Διευθυντή ....

Tην Παρασκευή το πρωί άφησε τον μάταιο κόσμο μας, νικημένος και δίνοντας μια άνιση μάχη, απο την επάρατη νόσο, ο αγαπημένος μας 1ος Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολέιου της Ραφήνας, Σωτήρης Τερζίδης.
Ο Σωτήρης Τερζίδης, δάσκαλος και Δ/ντης του σχολείου μας την σχολική χρονιά 2013-2014, με Πλήθος δημοσιεύσεων, συμμετοχές σε δεκάδες συνέδρια, με εξαιρετικό συγγραφικό έργο και έντονη παρουσία στο εκπαιδευτικό διαδίκτυο, με παραγωγή ποιοτικού εκπαιδευτικού υλικού και εμμονή στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της δημιουργικότητας των μαθητών του, θα αφήσει ενα δυσαναπλήρωτο κενό στην εκπαιδευτική κοινότητα, στους φίλους και φυσικά στην υπέροχη οικογενεια του.
Στην άψογη συνεργασία μας στην κοινή μας θητεία στην Εννιαία Σχολική Επιτροπή Σχολέιων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα εχω να θυμάμαι το υπέροχο χαμόγελο του, τις καινοτόμες ιδέες του καθώς και την επιμονή να αντιμετωπίσουμε απο κοινού τα δύσκολά προβλήματα της ίδρυσης του νέου σχολείου στον τόπο μας.
Τον αγαπημένο μας φίλο, συνεργάτη και άξιο εκπαιδευτικό θα αποχαιρετίσουμε την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 16:00 στον Ι.Ν.Αγίου Τρύφωνα Παλλήνης.
Εκ μέρους της επιτροπής Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολέιου Ραφήνας εκφράζω απο καρδιας τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και τους οικείους του.
Καλό Παράδεισο φίλε Σωτήρη, αγαπημένε μας Κε Διευθυντή ....
Παναγιώτης Σπανόπουλος
τ.Αντιδήμαρχος Παιδείας Δ.Ρ.Π.
τ.Πρόεδρος Ε.Σ.Ε.Σ.Π.Ε.Δ.Ρ.Π.
Επιτροπή Γονέων 4ου Δημ.Σχολ.Ραφήνας