Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ο Καιρός για την νέα Διακυβέρνηση...πλησιάζει !

Αγαπητοί φίλοι 22 ημέρες έμειναν μέχρι την ημέρα της ορκομοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου με καπετάνιο στο τιμόνι του νέου διευρυμένου Δήμου μας τον Κο Γιώργο Χριστόπουλο.
Η Ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου όπως και των τοπικών συμβουλίων Ραφήνας και Πικερμίου θα γίνει την Παρασκεύη 31 Δεκεμβρίου στο Δημαρχιακό μέγαρο της Ραφήνας.
Η Δουλειά και η προετοιμασία των νεοεκλεγέντων συμβούλων της παράταξης μας αλλα και φυσικά του Δημάρχου μας Κου Χριστόπουλου, άρχισε απο την επομένη των εκλογών της 13ης Νοεμβρίου.
Ατελείωτες ώρες συσκέψεων με τους φορείς της πόλης μας (Ραφήνα+Πικέρμι= η πόλη μας) αλλά και τους φορείς της Πολιτείας για τα φλέγοντα θέματα που μας ταλανίζουν όπως τον Βιολογικό-Αποχέτευση, τις εντάξεις στο Σχέδιο Πόλης, το κυκλοφοριακό κ.α.
Παράλληλα γίνεται πλήρης ενημέρωση απο τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου-Κοινότητας για τα θέματα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη ...
Να ειστε σίγουροι οτι την 1η του Γενάρη η νέα Δημοτική Αρχή θα είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για να ανάλάβει την διοίκηση και την ευθύνη να οδηγήσει τον Δήμο σε μια πορεία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και επίλυσης των προβλημάτων.


Οι προσδοκίες σας, θα ειναι ο οδηγός μας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου