Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Επιτροπές ... και στόχοι!

Αγαπητοί μου συνδημότες, έχω την τιμή μετα απο εισήγηση του Δημάρχου μας Κου Χριστόπουλου, να εχω εκλεγεί στις κάτωθι Επιτροπές: 

α) Ως τακτικό μέλος στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής ,
β) Ως αναπληρωματικό μέλος στην επιτροπή Οικονομικών
γ) Ως Ορισμένο μέλος και πρόεδρος στην επιτροπή Απογραφής της Δημοτικής Περιουσίας (του πρώην Δήμου Ραφήνας)

Οι επιτροπές Ποιότητας Ζωής και Οικονομικών εχουν συσταθεί βάσει της ψηφοφορίας που έγινε κατα την διάρκεια του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου στις 2/1/2011 οπου και ψηφίστηκε και το προεδρείο του νέου μας Δημοτικού Συμβουλίου, με πρόεδρο τον Κο Στέφο Παναγιώτη.
Όσο αφορά την επιτροπή Απογραφής ο στόχος της ειναι να υπάρχει σαφής εικόνα της κεντρικής διοίκησης για την πραγματική κατάσταση υγείας των Δήμων. Για αυτό τα κινητά και ακίνητα στοιχεία θα καταγραφούν και μάλιστα μέχρι το τέλος του μήνα. 

Ηρθε η ώρα πλέον να αποτιμήσουμε και να γνωρίσουμε την πραγματική οικονομική και περιουσιακή κατάσταση του Δήμου μας, ετσι ωστε ρεαλιστικά να βάλουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη των επόμενων χρόνων.

Σε λίγο καιρό θα τεθούν προς διαβούλευση και θα συσταθούν επιτροπές για τα διαφορα θέματα που μας "καίνε...". Για αυτο να είστε σε εγρήγορση .... Εγω θα ειμαι εδω για να σας ενημερώνω!

Σας Κοινοποιώ και την απόφαση του ορισμού μας ... μια και πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για σχετική καθυστέρηση ... η οπόια όμως δεν υπήρξε!

Καλή Συνέχεια !!!

Ελληνική Δημοκρατία
Περιφέρεια Αττικής
Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου

Αρ. Πρωτ/λου 57/ 5-1-2011
 
Ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, κ. Γ. Χριστόπουλος, έχοντας υπόψει την Α.Π. 74445/29-12-10 απόφαση του Υπ.Εσ.Απ. και Ηλ. Διακ. περι συγκρότησης Επιτροπής Απογραφής των πάση φύσεως περιουσιακών στοιχείων, απαιτήσεων και υποχρεώσεων καθώς και των διαθέσιμων χρηματικών μέσων των Δήμων που συνιστώνται κατα τις διατάξεις του άρθρου 1 Ν.3858/2010, μέχρι 31/12/2010.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Ορίζει ως μέλη της ανωτέρω Επιτροπής Απογραφής:

Για τον πρώην Δήμο Ραφήνας τους παρακάτω:

1) Σπανόπουλο Παναγιώτη Δ.Σ. - Πρόεδρος
2) Καραγιάνης Κων/νο Δ.Σ.
3) Γκολεμά Μαρία Δ.Σ.
4) Φαφούτη Δαμιανό Δ.Σ.
 
και τους Υπαλλήλους .....
 
Για την πρώην Κοινότητα Πικερμίου τους παρακάτω:

1) Παπαδημητρίου Ηλέκτρα Δ.Σ. - Πρόεδρος
2) Κάρλο Σπυρίδωνα Δ.Σ.
3) Χρήστου - Κουλουκύθα Παρασκευή Δ.Σ.
4) Ξηντάρα Κων/νο Δ.Σ
 
και τους Υπαλλήλους .....
 
Το έργο της ανωτέρω επιτροπής πρεπει να εχει ολοκληρωθεί μεχρι την 31/1/2011, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία απογραφής εγκαίρως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου