Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία η 3η Δενδροφύτευση του Σ.Π.Α.Π. Για το έτος 2014 στο Πεντελικό Όρος και κοντά στα όρια του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.


         Εκατοντάδες εθελοντές, μικροί και μεγάλοι, συλλογοι και μεμονομένοι, εδωσαν παρόν στην πρόσκληση του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού για την 3η εθελοντική Αναδάσωση η οποία αυτη την φορά πραγματοποιήθηκε μεταξύ των οικισμών της Αιολίδας και του Ντραφίου του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

         Στην δράση αυτή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Κος Γιώργος Χριστόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσσίου Κος Γεώργιος Πατούλης, ο Δασάρχης Πεντέλης Κος Θανάσης Ρέππας, μέλη του Δ.Σ. του Σ.Π.Α.Π. Δημότες και εθελοντές όλων των ηλικιών.

   Η Αναδάσωση αυτή έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

            Ως Μέλος του Δ.Σ. του Σ.Π.Α.Π. οφείλω  ενα μεγάλο ευχαριστώ :

       1.  Στις υπηρεσίες του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και συγκεκριμένα :
·       Στην Υπηρεσία Πρασίνου και Καθαριότητας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κο Σπύρο Κάρλο, και τον Δ/ντη της Κο Πέτρο Κατσαλή
·       Στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του οποίου προϊσταμαι και την Δ/ντρια Κα Τζωρτζίνα Λεγάκη και τον Προϊστάμενο Κο Μάνο Τσαλιαγκό, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου και συνέδραμμαν τα μέγιστα στην επιτυχία της δράσης αυτής.
2.     Στον Δήμο Αμαρουσσίου για την παραχώρηση του ασθενοφόρου
3.     Στην Ε.Ο.Μ.Α.Κ. Και τις εθελοντικές ομάδες Διονύσσου και  Δ.Ε. Πικερμίου με επικεφαλής την πρόεδρο του Τ.Ε. Πικερμίου Κα Άρτεμις Ξηντάρα για την άψογη συνεργασία.

            Στην πολύπαθη περιοχή του Πεντελικού πλησίον του Δήμου μας, φυτεύθηκαν τουλάχιστον 1000 δένδρα και το ραντεβού μας θα ανανεωθεί για το πότισμα των δενδρυλίων σύντομα.


Παναγιώτης Σπανόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος
Α/πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Π. - Δ.Ε.Α.Α.Π. ΑΕ
τ.Αντιδήμαρχος Δήμου Ραφήνας Πικερμίου

Μέλος Δ.Σ. Σ.Π.Α.Π.

http://www.youtube.com/watch?v=tPhSQlndJiA















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου