Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Το νέο Σχολικό Συγκρότημα του Πικερμίου ... και οι μετά Χριστόν ... προφήτες!

 Όταν παραδίδεται ένα έργο – ανάσα για την περιοχή μας, ιδιαίτερα όταν αυτό αφορά στην ποιότητα ζωής των μαθητών της και συνακόλουθα των γονιών και των δασκάλων και καθηγητών τους, που για χρόνια ολόκληρα (λόγω απραξίας και αδιαφορίας άραγε;) βίωναν τις απαράδεκτες συνθήκες στα σχολειά τους, φαντάζουν τόσο ξένες, μικρές και λίγες οι προσπάθειες ορισμένων να «στριμωχτούν κι αυτοί στο κάδρο», εκ των υστέρων φυσικά.





Οι δικαιούχοι όλων των έργων μικρών ή μεγάλων, είναι οι πολίτες και τα παιδιά μας και μόνο αυτοί, και η δημοτική αρχή έχει υποχρέωση να κινείται μόνο με αυτό το στόχο. Και αυτό ακριβώς κάνει. Στην πραγματική ζωή. Εκεί που είναι το πρόβλημα. Και δίνει λύση. Όλα τα άλλα είναι η λογική του χτες. Είναι παλαιοκομματισμός. Είναι μικροπολιτική.


Ας είναι.


Όλα κρίνονται εδώ. Όλοι κρινόμαστε εδώ.
Στην πραγματική ζωή. Στις αποφάσεις που λαμβάνονται και αλλάζουν προς το καλύτερο τη ζωή των δημοτών, και όχι στις δηλώσεις και τα ξεφτισμένα «θα» του χτες.

Και δυο κουβέντες για εκείνους που όλα τα εντάσσουν στην προεκλογική περίοδο:

1.Αυτό που έπρεπε να γίνει για τους δημότες επιτακτικά ήταν νέα, σύγχρονα σχολεία τα οποία να καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών του Πικερμίου. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ, ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ


2.Αυτό που έπρεπε να γίνει για τους δημότες ήταν να ξεφύγουν ΟΛΑ τα παιδιά, οι οικογένειες και οι καθηγητές τους,από τις απαράδεκτες συνθήκες που βίωναν. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ, ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΘΗΚΕ. ΣΗΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου