Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή του Κου Προέδρου του ΣΠΑΠ στον εκπρόσωπο του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου


Μαρούσι, 16 Μαρτίου             
Προς
Κ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 

ΑΓΑΠΗΤΕ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,

Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω από καρδιάς, για τη συμμετοχή σου στη δενδροφύτευση της Πεντέλης, που πραγματοποιήθηκε από τον ΣΠΑΠ, με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011.
Με την παρουσία σου στην πρωτοβουλία αυτή έδωσες κι εσύ, μαζί με τους εκατοντάδες ακόμη εθελοντές που συμμετείχαν στην ίδια προσπάθεια, το ισχυρό μήνυμα ότι ο εθελοντισμός μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στο να γίνει πράξη η επιθυμία μας για ένα καλύτερο περιβάλλον, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
Η κινητοποίηση φορέων, επιχειρήσεων  αλλά και απλών ιδιωτών σε δράσεις αναδάσωσης, αποδεικνύει επίσης τη δυναμική που έχει πλέον αποκτήσει το εθελοντικό κίνημα στον τόπο μας. Στη δυναμική αυτή επενδύουμε ως Σύνδεσμος και σε λίγο διάστημα θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε στην ανακοίνωση και την υλοποίηση ενός νέου σχεδίου δράσεων.
Ενός νέου σχεδίου που θα θέτει ως  προτεραιότητα την περαιτέρω ενεργοποίηση των πολιτών, τη δημιουργία μιας «πράσινης συμμαχίας» ζωής. Σε αυτό το σχέδιο θα προβλέπουμε μεταξύ άλλων τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μητρώου εθελοντών, την ολοκληρωμένη εκπαίδευση τους σε συνεργασία με Πανεπιστήμια της χώρας μας, αλλά και την ασφαλιστική κάλυψη των εθελοντών που συμμετέχουν στις δράσεις μας.
Για να πετύχουμε τους στόχους μας, χρειάζεται η προσπάθεια μας να έχει συνέχεια. Στηριζόμαστε στη διαρκή δική σου συμμετοχή και στήριξη. Τα 15.000 δέντρα που φυτεύσαμε την προηγούμενη Κυριακή είναι μόνον η αρχή. Θέλω να ανανεώσω το ραντεβού μας για την επόμενη φάση, τότε που θα χρειαστεί να ποτίσουμε τα δέντρα που φυτεύσαμε.
Προσδοκώ στη συμμετοχή σου και στην επόμενη φάση της δράσης μας και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείς στο κάλεσμα αυτό, γιατί οι στόχοι μας είναι κοινοί.
Εγώ από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι θα βρίσκομαι διαρκώς στην «πρώτη γραμμή» της νέας προσπάθειας που ξεκινήσαμε.

Φιλικά

Γιώργος E. Πατούλης
Πρόεδρος Σ.Π.Α.Π.
Δήμαρχος Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου